Wat is Magento?

Magento Webwinkel

Magento Webshop

Het online verkopen van uw product of dienst wordt steeds populairder. Waar gewone winkels het steeds moeilijker krijgen, beginnen steeds meer zelfstandige ondernemers een webshop. Wilt u niet achterblijven, dan helpen wij u graag bij de ontwikkeling van uw Magento webwinkel.

Als professioneel team van ervaren en gecertificeerde programmeurs bouwen wij met succes Magento webshops voor zowel kleine als grote webwinkels. Hierbij richten we ons op de door u beoogde doelgroep voor een optimale klantbeleving. Dit alles volgens uw wensen die wij tijdens de planning met u doornemen en uiteraard zonder het afgesproken budget te overschrijden. Wilt u een professionele Magento webshop laten maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van een Magento webwinkel

Waarom is het een goed idee om een Magento webwinkel laten maken? Magento biedt u een kwalitatief hoogwaardig platform, betrouwbaar en stabiel met een groot gebruiksgemak. Naast uitgebreide functies voor uw e-commerce is de gebruikersinterface zeer overzichtelijk voor uw marketing managers. Die hebben met het dashboard een volledige controle over de uitstraling en inhoud van uw website.

U kunt met een Magento webshop aan de slag met de honderden functies die een Magento webshop u biedt, zoals het toevoegen van klanten, het bijhouden van openstaande leveringen en facturen, het toevoegen van producten, beschrijvingen en foto’s en het versturen van nieuwsbrieven. Wilt u functies toe laten voegen door ons, dan kan dat met eenvoudig te gebruiken modules die wij speciaal voor uw website ontwikkelen. Daarnaast regelen wij graag de SEO (zoekmachine optimalisatie) en marketing promoties van uw website.

Enige voordelen van een Magento webwinkel:
  • Een Magento webshop biedt mogelijkheden voor het gemakkelijk uitbreiden van uw webshop na verloop van tijd.
  • Heeft u meerdere ondernemingen en wilt u meerdere webshops draaiende houden, dan kunt u meerdere webwinkels met één Magento installatie online plaatsen.
  • Tijdens de verkoop wordt de veiligheid van de gegevens van de klant optimaal gewaarborgd, doordat er wordt voldaan aan de industriële standaard van gegevensbeveiliging.
  • Magento webshops worden goed door zoekmachines geïndexeerd en bieden veel mogelijkheid tot het verder optimaliseren van de vindbaarheid in zoekmachines.
  • Doordat Magento open source software is, betaalt u geen aparte licentiekosten voor de software. Ook continue updates van de functionaliteiten van uw webshop zijn hiervan het gevolg, waardoor uw webshop van de nieuwste ontwikkelingen is voorzien.
  • Met een Magento webshop beschikt u over een webshop met honderden mogelijkheden, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te passen aan de stijl en behoeften van uw webwinkel.

Een Magento webshop laten maken: wat wij voor u doen

Bij de planning van uw Magento webshop geeft u aan wat uw wensen zijn en samen bepalen we hoe uw Magento webwinkel er uit komt te zien. Daarbij bepalen we hoe de marketing vorm gaat krijgen en zorgen voor een strak design van uw website zelf. We zorgen voor maximale omzet van uw webshop door gebruik te maken van optimale design conversie en klantgericht te werk te gaan bij het bepalen van het ontwerp. Natuurlijk wordt hierbij uw website aangepast op het gebruik op een smartphone of tablet. Terwijl wij uw webwinkel voor u bouwen, krijgt u instructies over het gebruik van de Magento webshop. Als uw Magento webwinkel na deze op alle punten door en door getest te hebben online geplaatst is, bieden wij u ook daarna een kwalitatief hoogwaardige service. Door voortdurende updates en controles werkt uw Magento webwinkel optimaal en behaalt u het maximale aantal bezoekers.

Wilt u graag een Magento webshop laten maken of wilt u meer informatie over onze services? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, of een offerte aanvragen. Dan bekijken we samen de mogelijkheden voor uw bedrijf op het gebied van Magento webshop ontwikkeling.

Of direct.. Offerte aanvragen

Meer weten?

Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten en wij nemen contact met u op

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
Bel ons op 013 - 203 21 61